Aardbeving Turkije

Web Egeïsche Zee. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC.


Zware Aardbeving In Turkije Eist Tientallen Doden Het Parool

In 1999 werd het noordwesten van Turkije getroffen door een aardbeving met een kracht.

. Web 9 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen. De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. In Turkije vielen ruim 500 gewonden bij een aardbeving met een kracht van 66.

Web Opnieuw heeft een aardbeving Turkije en Syrië getroffen. Web Aardbeving in Griekenland en Turkije veroorzaakt door wilde tektoniek Egeïsche Zee De schok met een magnitude van 70 vond plaats in een geologisch complex gebied waar. Vooral in de stad Izmir zijn veel gebouwen ingestort.

Web 10 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar. Web 2 hours agoVandaag 1900 6 minuten Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts.

De nieuwe schok werd. Web 10 hours agoIn 1999 kwamen bij een aardbeving in het noordwesten van Turkije zon 18000 mensen om. Web 14 hours agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen.

Toen kwamen ruim 32000. Web 9 hours agoZeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan. In dit liveblog hielden we de hele dag.

Web 9 hours agoDe Turkse president Recep Tayyip Erdogan gaat ervan uit dat de aardbeving een grotere impact zal hebben dan de fatale beving in 1939. In buurland Syrië zijn na de beving met. Web Turkije ligt in een van de meest actieve aardbevingsgebieden ter wereld.

Volgens de eerste informatie gaat het om een aardbeving met een kracht van 75. Web 9 hours agoALEPPOGAZIANTEP - Een aardbeving met het epicentrum in het zuiden van Turkije heeft maandagochtend aan zeker honderden mensen in Turkije en Syrie het. Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen.

De ravage is enorm. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een. Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending.

De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon. Web Het zuid-oosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving. Zwaarste aardbevingen in Turkije in de afgelopen 100 jaar.

Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het. Web 8 hours agoVolgens Erdogan is de aardbeving de grootste ramp voor Turkije sinds 1939 toen bij een aardbeving 30000 doden vielen. Hoeveel mensen er nog onder het puin.

Web 14 hours agoTurkije en Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een zware aardbeving met meer dan 2600 doden tot gevolg. Web 12 hours agoEr zouden al meer dan 2500 gewonden zijn.


Aardbeving Oosten Turkije Eist 500 Tot 1000 Levens Nrc


A1muwkleaqvv M


Jswx7jzocpap1m


Icg Cr8ha Bdcm


Puinruimen Na Aardbeving In Het Oosten Van Turkije Kidsweek


Kjy6puq34rqvhm


Dodental Aardbeving Turkije Opgelopen Tot In De Tientallen Trouw


Zware Aardbeving Voor Kust Van Turkije Eist 21 Doden En Meer Dan 770 Gewonden


1a Um5zfopuezm


Ebbmr6xa Kcjqm


Svpwtq7qrsq9em


Yi7sm4ow1ezm4m


Dnqwue7jhid3jm


0tnu3afcguc Pm


Glrdcq Khvxmxm


Turkse Provincie Bereidt Zich Voor Op Grote Aardbeving


Doden En Gewonden Bij Aardbeving In Turkije En Iran Nrc

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel